- Ya kızıam ben çok acıktım .. - Yiyelim bi seyler şekerciam hemen .. - Nasıl yaaa yasak mısaaan burda Taksimde mi yiycazz iğrençsaan - Ayy evet soriiiiii canım yaaaa - Caddeye akalım hemaann - Okeyyy.. İhihihi ..
- Ayysuann kendimi çok geliştirdim biliyormusannn... - Ay nasıl olduuu o anlatsana bende geli$eyim lütfen lütfen lütfen.. - Önce oha oluyorum falanda bonus olarak geliyoarrr .. - Delisin sen zilliee ..
- Neyse bekliyozz kızı filan kim gelcek tbikiii mraak ediozz .. Ay kız bi geldiiii , boyunu görseeenn... (evet bomba geliyoor) inanır mısın daaaampiiing olduuum... - Atıyoğsuuuun....
Off bi yok olun ya .. - Parti var da bu akşam .. - Okeeeyyy! .. İyi tip varsa, i am in!!! - Peki..
Avcilar - Taksim çift katlı halk otobüsü .. tiki 1 : Ay ersin, eskideeaan çok bad giyinirmeşş artı mitalika (sanki mtv icon da sunucu yaaa, öyle aksanlı bi tarzanca yani) dinlermieşş, tişörtle gezermiş mitaalikanın... tiki 2 : Ay biliyoraam ben o grubu yaa, satanik tınıları var ..
İki sevgili aralarında ; erkek tiki:hayır çiceksin. kız tiki:hayıııır ben böceğimm. erkek tiki:aşkım sen böcek diilsin çiceksin. kız tiki:böceğim işte böceğimmm.
- Ammo geçen Bağdat' tayız kapışıyoruz, patladık! - Hadi ya! Alet neydi sende? - Sorma baba cillop gibi corvette patates oldu ya.
Artik Arjantin caddesini bile begenmeyen tikky: - Ay artik Arjantin de cekilmiyo, ozentiler basti. - Sen nesin pardon?!
- Ay esra var yaa .. - Ee .. - Kendine tikky diyo ama alakası yok .. - Nasıl yane? - Gidip, Starbucks' ta ayın ürünü ne biliyomusun diye sorsan bilemez - Oha falan yani
~PeLiN~ Özel Üye
Konu: Geri: tikky muhabbetleri:) Cuma Eyl. 19, 2008 9:34 am